Elteco
Shporta

L01-31

L01-31
L01-31
L01-31
L01-31
L01-31
L01-31
L01-31

Detajet:

Mbajtëse spotesh
Përmasat: 20mmx95mm
Ngjyrë: transparente dhe metalike
Fyti: MR16
Materiali: xham (kristal) dhe alumin
Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Me pamje elegante dhe të kristaltë, mund të zbukuroni ambientin tuaj duke i shtuar shije, elegancë dhe veçanti.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.