Elteco
Shporta

L105-13

L105-13
L105-13
L105-13
L105-13
L105-13
L105-13
L105-13

Detajet:

Watt: 76W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 3800lm
Volt: 220-240V/12V
Ngjyrë: e artë, transparente
Përmasat: 1800mmx600mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: alumin dhe xham
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!