Elteco
Shporta

L110-06

L110-06
L110-06
L110-06
L110-06
L110-06
L110-06
L110-06

Detajet:

Watt: 7x10W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 770lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 1600mmx450mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: inoks dhe akril
Ngjyrë: ari
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!