Elteco
Shporta

1L2.000.000.WXZ1L

1L2.000.000.WXZ1L
1L2.000.000.WXZ1L
1L2.000.000.WXZ1L
7-15 ditë
1L2.000.000.WXZ1L
1L2.000.000.WXZ1L
1L2.000.000.WXZ1L
1L2.000.000.WXZ1L

Detajet:

Watt: 1.7W
Ngjyra dritës: 4000K
Fuçia ndriçimit: 170lm
Tip LED: G9
Volt: 100-240V
Përmasat: 110mmx50mm,
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e bardhë
Modeli: rrethor
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen nën tokë . Ndriço dhe dekoro kopshtin me ndriçuesit modern dhe klasik nga Fumagalli.
Produktet LED, kursejnë 80% më shumë energji! Rangohen në kategorinë A .