Elteco
Shporta

LT60-02030

LT60-02030
LT60-02030
LT60-02030
LT60-02030
LT60-02030
LT60-02030
LT60-02030

Detajet:

Watt: 20W
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 1600lm
Përmasat: 150mmx145mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëper parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.