Elteco
Shporta

LT63-09132

LT63-09132
LT63-09132
LT63-09132
LT63-09132
LT63-09132
LT63-09132
LT63-09132

Detajet:

Watt: 100W
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 8000lm
Përmasat: 327mmx250mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e zezë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëper parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.