Elteco
Shporta

LC02-03

LC02-03
LC02-03
LC02-03
LC02-03
LC02-03
LC02-03
LC02-03

Detajet:

Watt: 7W
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 490lm
Përmasat: 101.5x50x156mm
Volt: 220-240V
Bateria: 2x3.7V 1500Mah Litium
Materiali: PC
Kohëzgjatja: 10 orë
Rimbushes: USB
Garancion: 2 vite
Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e të zakonshëm. Gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme.