Elteco
Shporta

LC02-07

LC02-07
LC02-07
LC02-07
LC02-07
LC02-07
LC02-07
LC02-07

Detajet:

Watt: 1W
Ngjyra: 8000K
Fuqia ndriçimit: 70lm
Përmasat: 102x37x40mm
Volt: 220-240V
Bateria: 3.7V 1.2ah
Materiali: PC
Kohëzgjatja: 8 orë
Rimbushes: USB
Garancion: 2 vite
Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e të zakonshëm. Gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme.