Elteco
Shporta

CT-7069

CT-7069
CT-7069
Risi
CT-7069
CT-7069
CT-7069

Detajet:

Mbajtëse poçash
Fyti: 5xE27me kabllo
Përmasat: 5mx30mm
Ngjyrë: e zezë
Materiali: gomë
Garancion: 2 vite
Mbajtëset dekorative për poçe shërbejne për dekorim dhe ndriçim duke i dhënë një pamje mjaftë antike të stileve vintage dhe retro ambientit të jashtëm.. Pëdoren ne ambient të hapur për dekorimin e kppshteve tuaja.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.