Elteco
Shporta

CT-5226

CT-5226
Risi
CT-5226

Detajet:

Mbajtëse spotesh
Fyti: 2xGU10
Përmasat: 8.5cmx14cmx18.5cm
Materiali: Alumin
Ngjyrë: e bardhë me të zezë
Garancion: 5 vite
Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i shtuar shije dhe elegancë.