Elteco
Shporta

CT-9255

CT-9255
CT-9255
Risi
CT-9255
CT-9255
CT-9255

Detajet:

Panel me senzor
Ngjyrë: e bardhë
Fuqia: Max 2x25W
Tensioni: 220-240v
Frekuenca : 50 hz
Llampa : 2 x E27
Klasa e mbrotjes : IP20
Panelet konsumojnë më pak energji në krahasim me ndriçuesit e tjerë klasikë dhe kanë një jetë më të gjatë me efikasitet të lartë të dritës. Ato nuk përmbajnë gaz dhe merkur të dëmshëm. Nuk ka asnjë dëm për mjedisin..
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.