Kushtet e përgjithshme

Të dhënat personale


Të dhënat e juaja personale do të ruhen vetëm në ELTECO dhe nuk do të keqpërdoren. Ne si kompani ELTECO besojmë që siguria e informacioneve personale të mbledhura prej klientëve, bashkëpunuesëve, dhe atyre që kanë lidhje me biznesin tonë ka një rëndësi të madhe si një përgjegjësi sociale. Ne e implementojmë këtë marrëveshje për të siguruar udhëzimin për sigurinë, menagjimin dhe përdorimin e informacioneve personale.

 

Kthimi i produktit


Brenda 48 orëve ju mund të ndërroni produktin e blerë online me një produkt tjetër me vlerën e shpenzuar ose me ndonjë produkt tjetër me vlerë më të lartë duke shtuar diferencën në njërën nga lokalet tona.Mënyrat e pagesës


Në Web-in tonë eltecoo.com ju mund të bleni produkte duke kryer pagesë me:

-Debit ose Credit Kartelë (VISA dhe Master Card) 

-Paguani CASH në pranim te produktit

-Paguani deri në 12 këste Online me Starcard 


Transporti


Për të gjitha produktet të blera në ELTECO kudo që gjindeni në Kosovë transporti kushton:

-në blerjet me vleren nën 30.00€ transporti kushton 3€

-në blerjet me vlerën mbi 30.00€ transporti do të paguhet nga ne.


Live Chat


Para dhe mbas blerjes së produktit ne ofrojmë përkrahje online brenda javës prej orës 10:00 deri 18:00. Po ashtu ju mund të na kontaktoni përmes Live Chat-it që gjendet në fund të faqës në anën e majtë ku operatorët tonë do të ju përgjigjen për çdo lloj pytjeje ose kërkesë që do të keni, mos hezitoni të na shkruani!