Lambario

Krahasimi (0)

3A9.000.000.AXD1L

3A9.000.000.AXD1L

Watt: 10W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1200lm Tip i LED: Gx53 LED Volt: 100-240V Përm..

25.20€
3A9.000.000.LXD1L

3A9.000.000.LXD1L

Watt: 10W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1200lm Tip i LED: Gx53 LED Volt: 100-240V Përm..

25.20€
3A9.000.000.WXD1L

3A9.000.000.WXD1L

Watt: 10W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1200lm Tip i LED: Gx53 LED Volt: 100-240V Përm..

25.20€
AB1.000.000.AXJ1L

AB1.000.000.AXJ1L

Watt: 4W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 400lm Tip i LED: R7s LED Volt: 100-240V Përmasa..

13.80€
AB1.000.000.WXJ1L

AB1.000.000.WXJ1L

Watt: 4W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 400lm Tip i LED: R7s LED Volt: 100-240V Përmasa..

13.80€
AB2.000.000.AXK1L

AB2.000.000.AXK1L

Watt: 8.5W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 850lm Tip i LED: R7s LED Volt: 100-240V Përma..

20.60€
AB2.000.000.WXK1L

AB2.000.000.WXK1L

Watt: 8.5W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 850lm Tip i LED: R7s LED Volt: 100-240V Përma..

20.60€
AS1.000.000.LXJ1L

AS1.000.000.LXJ1L

Watt: 4W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 400lm Tip i LED: R7s LED Volt: 100-240V Përmasa..

13.80€
BC15-00130

BC15-00130

Pllafonier me sensor Fyti: E27 ..

4.90€
L01-26

L01-26

Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: G9 Materiali: xham..

7.80€
L01-27

L01-27

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx90.5mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: ..

3.50€
L01-28

L01-28

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Material..

4.90€
L01-29
Zbritje

L01-29

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: x..

3.00€ 4.90€
L01-30
Zbritje

L01-30

Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.50€
L01-31
Zbritje

L01-31

Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.50€
L01-32
Zbritje

L01-32

Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.00€
Prej 1 deri 16 nga 1511 (95 faqe)