Priza vazhduese

Krahasimi i produktit (0)

720-0300-301

720-0300-301


Zgjatues tresh pa kordon..

Zgjatues tresh pa kordon..

1.90€
720-0300-302

720-0300-302


Zgjatues tresh pa kordon me ndërprerës..

Zgjatues tresh pa kordon me ndërprerës..

2.50€
720-0303-302

720-0303-302


Zgjatues tresh me ndërprerës dhe kordon 3m..

Zgjatues tresh me ndërprerës dhe kordon 3m..

4.80€
720-0600-602

720-0600-602


Zgjatues gjashtëshe pa kordon me ndërprerës..

Zgjatues gjashtëshe pa kordon me ndërprerës..

4.00€
720-0603-602

720-0603-602


Zgjatues gjashtëshe me ndërprerës dhe kordon 3m..

Zgjatues gjashtëshe me ndërprerës dhe kordon 3m..

7.00€
720-0605-601

720-0605-601


Zgjatues gjashtëshe me kordon 5m..

Zgjatues gjashtëshe me kordon 5m..

8.00€
720-0605-602

720-0605-602


Zgjatues gjashtëshe me ndërprerës dhe kordon 5m..

Zgjatues gjashtëshe me ndërprerës dhe kordon 5m..

9.00€
Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)