Izolirat dhe Ngjitese

Krahasimi i produktit (0)

GLOBE BLACK PVC ELECTRICAL TAPE F131

GLOBE BLACK PVC ELECTRICAL TAPE F131


Tipi:Izolant Ngjyre: E zeze Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

Tipi:Izolant Ngjyre: E zeze Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

GLOBE BLUE PVC ELECTRICAL TAPE  F609

GLOBE BLUE PVC ELECTRICAL TAPE F609


Tipi:Izolant Ngjyre: E kaltert Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

Tipi:Izolant Ngjyre: E kaltert Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

GLOBE GREEN PVC ELECTRICAL TAPE

GLOBE GREEN PVC ELECTRICAL TAPE


Tipi:Izolant Ngjyre: E gjelbërt Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

Tipi:Izolant Ngjyre: E gjelbërt Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

GLOBE RED PVC ELECTRICAL TAPE F610

GLOBE RED PVC ELECTRICAL TAPE F610


Tipi:Izolant Ngjyre: E kuqe Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

Tipi:Izolant Ngjyre: E kuqe Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

GLOBE YELLOW PVC ELECTRICAL TAPE F608

GLOBE YELLOW PVC ELECTRICAL TAPE F608


Tipi:Izolant Ngjyre: E verdhe Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

Tipi:Izolant Ngjyre: E verdhe Gjerësi:19mm Gjatësi:10 meter..

Izolim i Vogel - WDX - 19

Izolim i Vogel - WDX - 19


Tipi:Izolues i Shkrirjes Gjerësi:19mm ..

Tipi:Izolues i Shkrirjes Gjerësi:19mm ..

OAG 19 MM TRAK IZOLUESE

OAG 19 MM TRAK IZOLUESE


Tipi:Izolues i Shkrirjes Gjerësi:19mm ..

Tipi:Izolues i Shkrirjes Gjerësi:19mm ..

Prej 1 deri 8 nga 8 (1 faqe)