Seria klasike

Krahasimi i produktit (0)

701-0200-147

701-0200-147


Kornizë montimi për 2 priza/ ndërprerës horizontale..

Kornizë montimi për 2 priza/ ndërprerës horizontale..

1.00€
701-0200-148

701-0200-148


Kornizë montimi për 3 priza/ ndërprerës horizontale..

Kornizë montimi për 3 priza/ ndërprerës horizontale..

1.50€
701-0200-149

701-0200-149


Kornizë montimi për 4 priza/ ndërprerës horizontale..

Kornizë montimi për 4 priza/ ndërprerës horizontale..

2.00€
701-0202-129
Zbritje

701-0202-129


Prizë për televizor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garanci..

Prizë për televizor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garanci..

1.50€ 2.00€
701-0202-143
Zbritje

701-0202-143


Prizë për internet dhe telefon Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë..

Prizë për internet dhe telefon Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë..

4.00€ 6.00€
701-0202-289
Zbritje

701-0202-289


Prizë për nxemje trofaz Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Gara..

Prizë për nxemje trofaz Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Gara..

1.50€ 2.00€
702-0200-147

702-0200-147


Kornizë montimi për 2 priza/ ndërprerës horizontale..

Kornizë montimi për 2 priza/ ndërprerës horizontale..

1.00€
702-0200-148

702-0200-148


Kornizë montimi për 3 priza/ ndërprerës horizontale..

Kornizë montimi për 3 priza/ ndërprerës horizontale..

1.20€
702-0200-149

702-0200-149


Kornizë montimi për 4 priza/ ndërprerës horizontale..

Kornizë montimi për 4 priza/ ndërprerës horizontale..

1.50€
702-0200-150

702-0200-150


Kornizë montimi për 5 priza/ ndërprerës horizontale..

Kornizë montimi për 5 priza/ ndërprerës horizontale..

1.80€
702-0200-152

702-0200-152


Kornizë montimi për 2 priza/ ndërprerës vertikale..

Kornizë montimi për 2 priza/ ndërprerës vertikale..

1.00€
702-0200-153

702-0200-153


Kornizë montimi për 3 priza/ ndërprerës vertikale..

Kornizë montimi për 3 priza/ ndërprerës vertikale..

1.20€
702-0200-154

702-0200-154


Kornizë montimi për 4 priza/ ndërprerës vertikale..

Kornizë montimi për 4 priza/ ndërprerës vertikale..

1.50€
702-0202-100

702-0202-100


Ndërprerës Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garan..

Ndërprerës Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garan..

1.00€
702-0202-101

702-0202-101


Ndërprerës dysh Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë ..

Ndërprerës dysh Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë ..

1.00€
702-0202-102

702-0202-102


Ndërprerës me shenjë poçi Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: ..

Ndërprerës me shenjë poçi Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: ..

1.50€
Prej 1 deri 16 nga 66 (5 faqe)