Ndriçim i mbrendshëm

Ndriçim i mbrendshëm

Krahasimi i produktit (0)

BC15-00130


Pllafonier me sensor Fyti: E27 ..

Pllafonier me sensor Fyti: E27 ..

4.90€

L01-26


Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: G9 Materiali: xham..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: G9 Materiali: xham..

7.80€

L01-27


Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx90.5mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: ..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx90.5mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: ..

3.50€

L01-28


Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Material..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Material..

4.90€
L01-29 L01-29
Zbritje

L01-29


Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: x..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: x..

3.00€ 4.90€
L01-30 L01-30
Zbritje

L01-30


Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.50€
L01-31 L01-31
Zbritje

L01-31


Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.50€
L01-32 L01-32
Zbritje

L01-32


Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.00€
L01-33 L01-33
Zbritje

L01-33


Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Materiali..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Materiali..

3.00€ 5.00€
L01-34 L01-34
Zbritje

L01-34


Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: xh..

3.00€ 4.80€
L01-35 L01-35
Zbritje

L01-35


Mbajtëse spotesh Përmasat: 12mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: x..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 12mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: x..

3.00€ 4.80€
L01-36 L01-36
Zbritje

L01-36


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Përmasat: 30mmx115mm Ngjyrë: transparente dhe m..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Përmasat: 30mmx115mm Ngjyrë: transparente dhe m..

3.00€ 4.90€
L01-37 L01-37
Zbritje

L01-37


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm Ngj..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm Ngj..

3.00€ 4.90€
L01-38 L01-38
Zbritje

L01-38


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm N..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm N..

4.00€ 4.90€
L01-39 L01-39
Zbritje

L01-39


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx90mm Ngjy..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx90mm Ngjy..

3.00€ 4.90€
Prej 1 deri 16 nga 1087 (68 faqe)