Ndriçues emergjent

Krahasimi i produktit (0)

LC01-01


Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 257..

Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 257..

15.80€

LC01-04


Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 293..

Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 293..

23.00€

LC01-05


Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 160x42x25mm Vo..

Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 160x42x25mm Vo..

3.80€

LC01-06


Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 205x62x30mm Vo..

Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 205x62x30mm Vo..

6.40€

LC01-07


Watt: 12W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 840lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 360x65x35mm V..

Watt: 12W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 840lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 360x65x35mm V..

9.80€

LC02-01


Watt: 8W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 560lm Përmasat: 217.5x61.5mm Volt: 220-240V Bateria..

Watt: 8W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 560lm Përmasat: 217.5x61.5mm Volt: 220-240V Bateria..

5.60€

LC02-02


Watt: 16W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 1120lm Përmasat: 307x56mm Volt: 220-240V Bateria: ..

Watt: 16W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 1120lm Përmasat: 307x56mm Volt: 220-240V Bateria: ..

7.80€

LC02-03


Watt: 7W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 490lm Përmasat: 101.5x50x156mm Volt: 220-240V Bater..

Watt: 7W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 490lm Përmasat: 101.5x50x156mm Volt: 220-240V Bater..

7.00€

LC02-04


Watt: 9.6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 490lm Përmasat: 199x116.8mm Volt: 220-240V Bateri..

Watt: 9.6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 490lm Përmasat: 199x116.8mm Volt: 220-240V Bateri..

9.60€

LC02-05


Watt: 1W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 70lm Përmasat: 220x101.48mm Volt: 220-240V Bateria:..

Watt: 1W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 70lm Përmasat: 220x101.48mm Volt: 220-240V Bateria:..

6.80€

LC02-06


Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Përmasat: 209x137x122mm Volt: 220-240V Bater..

Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Përmasat: 209x137x122mm Volt: 220-240V Bater..

17.80€

LC02-07


Watt: 1W Ngjyra: 8000K Fuqia ndriçimit: 70lm Përmasat: 102x37x40mm Volt: 220-240V Bateria: ..

Watt: 1W Ngjyra: 8000K Fuqia ndriçimit: 70lm Përmasat: 102x37x40mm Volt: 220-240V Bateria: ..

2.90€

LC02-08


Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Përmasat: 80.2x109.15x90.49mm Volt: 220-240V ..

Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Përmasat: 80.2x109.15x90.49mm Volt: 220-240V ..

5.60€

LC01-02


Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: i varur jashtë murit Përmasat: 260x254...

Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: i varur jashtë murit Përmasat: 260x254...

11.60€

LC01-03


Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: mbrenda murit dyanësor Përmasat: 317x1..

Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: mbrenda murit dyanësor Përmasat: 317x1..

13.60€
LC01-01(1)

LC01-01(1)


Shenjues me ngjitës për LC01-01 Dalje zjarri ..

Shenjues me ngjitës për LC01-01 Dalje zjarri ..

0.70€
Prej 1 deri 16 nga 29 (2 faqe)