Muri me bateri karikuese

Krahasimi i produktit (0)

LC01-04


Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 293..

Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 293..

LC01-05


Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 160x42x25mm Vo..

Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 160x42x25mm Vo..

LC01-06


Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 205x62x30mm Vo..

Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 420lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 205x62x30mm Vo..

LC01-07


Watt: 12W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 840lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 360x65x35mm V..

Watt: 12W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 840lm Modeli: jashtë murit Përmasat: 360x65x35mm V..

Prej 1 deri 4 nga 4 (1 faqe)