Ndriçues për shenjues

Krahasimi i produktit (0)

LC01-01


Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 257..

Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 700lm Modeli: mbrenda dhe jashtë murit Përmasat: 257..

LC01-02


Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: i varur jashtë murit Përmasat: 260x254...

Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: i varur jashtë murit Përmasat: 260x254...

LC01-03


Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: mbrenda murit dyanësor Përmasat: 317x1..

Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: mbrenda murit dyanësor Përmasat: 317x1..

LC01-01(1)

LC01-01(1)


Shenjues me ngjitës për LC01-01 Dalje zjarri ..

Shenjues me ngjitës për LC01-01 Dalje zjarri ..

LC01-01(2)

LC01-01(2)


Shenjues me ngjitës për LC01-01  Drejtë..

Shenjues me ngjitës për LC01-01  Drejtë..

LC01-01(4)

LC01-01(4)


Shenjues me ngjitës për LC01-01  WC..

Shenjues me ngjitës për LC01-01  WC..

LC01-01(5)

LC01-01(5)


Shenjues me ngjitës për LC01-01  Dera e daljes..

Shenjues me ngjitës për LC01-01  Dera e daljes..

LC01-01(6)

LC01-01(6)


Shenjues me ngjitës për LC01-01  Lartë..

Shenjues me ngjitës për LC01-01  Lartë..

LC01-01(7)

LC01-01(7)


Shenjues me ngjitës për  LC01-01  Dalja..

Shenjues me ngjitës për  LC01-01  Dalja..

LC01-02(LC01-03)-1

LC01-02(LC01-03)-1


Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dalje zjarri..

Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dalje zjarri..

LC01-02(LC01-03)-2

LC01-02(LC01-03)-2


Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Drejtë..

Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Drejtë..

LC01-02(LC01-03)-3

LC01-02(LC01-03)-3


Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Poshtë..

Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Poshtë..

LC01-02(LC01-03)-4

LC01-02(LC01-03)-4


Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 WC..

Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 WC..

LC01-02(LC01-03)-5

LC01-02(LC01-03)-5


Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dera e daljes..

Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dera e daljes..

LC01-02(LC01-03)-6

LC01-02(LC01-03)-6


Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Lartë..

Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Lartë..

LC01-02(LC01-03)-7

LC01-02(LC01-03)-7


Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dalja..

Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dalja..

Prej 1 deri 16 nga 17 (2 faqe)