Ndriçues muri/anësore

Kërkimi i avancuar

Krahasimi i produktit (0)

L104-01 L104-01
Zbritje

L104-01


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 350mmx270mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 350mmx270mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

15.00€ 19.00€
L104-02 L104-02
Zbritje

L104-02


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 120mmx300mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 120mmx300mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

14.00€ 30.00€
L104-03 L104-03
Zbritje

L104-03


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 210mmx300mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 210mmx300mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

9.00€ 16.00€
L104-05 L104-05
Zbritje

L104-05


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 320mmx300mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 320mmx300mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

9.00€ 15.00€

L104-06


Watt: 1x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 180mmx120mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 180mmx120mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

9.00€

L104-07


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 340mmx170mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 340mmx170mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

20.00€
L104-08 L104-08
Zbritje

L104-08


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 320mmx180mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 320mmx180mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

14.00€ 20.00€
L104-09 L104-09
Zbritje

L104-09


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 320mmx170mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 320mmx170mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

14.00€ 20.00€
L104-10 L104-10
Zbritje

L104-10


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 400mmx200mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 400mmx200mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

14.00€ 20.00€
L104-11 L104-11
Zbritje

L104-11


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 350mmx120mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 350mmx120mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

24.00€ 30.00€
L104-12 L104-12
Zbritje

L104-12


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 330mmx120mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: ..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 330mmx120mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: ..

28.00€ 40.00€

L104-13


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 280mmx100mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: ..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 280mmx100mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: ..

45.00€
L104-14 L104-14
Zbritje

L104-14


Watt: 2x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 470mmx100mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 2x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 470mmx100mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

29.00€ 40.00€
L104-21 L104-21
Zbritje

L104-21


Watt: 2x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 150mmx190mm Materiali: alumin Ngjyrë: e bronz ..

Watt: 2x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 150mmx190mm Materiali: alumin Ngjyrë: e bronz ..

29.00€ 45.00€
L104-22 L104-22
Zbritje

L104-22


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 455mmx290mm Materiali: alumin Ngjyrë: e bronz ..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 455mmx290mm Materiali: alumin Ngjyrë: e bronz ..

35.00€ 60.00€
L104-25 L104-25
Zbritje

L104-25


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 400mmx42 mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 400mmx42 mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë G..

19.00€ 25.00€
Prej 1 deri 16 nga 51 (4 faqe)