Shina dhe konektor

Krahasimi i produktit (0)

LY50-00110


Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë mur..

Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë mur..

4.50€

LY50-00111


Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit..

Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit..

4.50€

LY50-00120


Shina 2 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë mur..

Shina 2 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë mur..

9.00€

LY50-00130


Shina 3 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë mur..

Shina 3 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë mur..

13.50€

LY50-00131


Shina 3 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit..

Shina 3 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit..

13.50€

LY50-02


Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 78x33x19mm Materiali: Pla..

Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 78x33x19mm Materiali: Pla..

1.50€

LY50-03


Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 105x70x17mm Materiali: Plas..

Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 105x70x17mm Materiali: Plas..

2.50€

LY50-04


Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x70x17mm Materiali: Pl..

Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x70x17mm Materiali: Pl..

2.50€

LY50-05


Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: Pla..

Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: Pla..

3.00€

LY50-06


Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: P..

Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: P..

3.00€

LY50-08


Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 70x88x20mm Materiali: Plastikë dhe bak..

Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 70x88x20mm Materiali: Plastikë dhe bak..

1.00€

LY50-09


Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 170x100mm Materiali: Plastikë dhe bakër ..

Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 170x100mm Materiali: Plastikë dhe bakër ..

2.50€

LY50-10


Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 170x100mm Materiali: Plastikë dhe bakë..

Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 170x100mm Materiali: Plastikë dhe bakë..

2.50€

LY51-00110


Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: mbrenda m..

Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: mbrenda m..

8.50€

LY51-00111


Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: mbrenda muri..

Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: mbrenda muri..

8.50€

LY51-00120


Shina 2 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: mbrenda mu..

Shina 2 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: mbrenda mu..

17.00€
Prej 1 deri 16 nga 19 (2 faqe)