Ndriçues tavoline

Krahasimi i produktit (0)

L104-16 L104-16
Zbritje

L104-16


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 480x220mm Materiali: alumin Ngjyrat: e zezë G..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 480x220mm Materiali: alumin Ngjyrat: e zezë G..

19.00€ 28.00€
L104-18 L104-18
Zbritje

L104-18


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 520x305mm Materiali: alumin Ngjyrat: e zezë G..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 520x305mm Materiali: alumin Ngjyrat: e zezë G..

19.00€ 25.00€
L104-19 L104-19
Zbritje

L104-19


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 540x150mm Materiali: alumin dhe dru Ngjyrat: ..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 540x150mm Materiali: alumin dhe dru Ngjyrat: ..

19.00€ 30.00€
L104-20 L104-20
Zbritje

L104-20


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 600x160mm Materiali: alumin dhe dru Ngjyrat: ..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 600x160mm Materiali: alumin dhe dru Ngjyrat: ..

28.00€ 39.00€
L113-02 L113-02
Zbritje

L113-02


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 570x520mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrat:..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 570x520mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrat:..

29.00€ 48.00€
L129-06 L129-06
Zbritje

L129-06


Watt: 36W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1008lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 450mmx230mm..

Watt: 36W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1008lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 450mmx230mm..

69.00€ 95.00€

L96-26


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 430x250mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 430x250mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

350.00€

L96-63


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 450x300mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 450x300mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

160.00€
L96-65 L96-65
Zbritje

L96-65


Fyti: E14  Watt: 2x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 540x200mm Materiali: xham dhe alumin Ngj..

Fyti: E14  Watt: 2x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 540x200mm Materiali: xham dhe alumin Ngj..

49.00€ 95.00€
L96-72 L96-72
Zbritje

L96-72


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 550x300mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 550x300mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

29.00€ 48.00€
L96-73 L96-73
Zbritje

L96-73


Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 400x200mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

Fyti: E27 Watt: 1x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 400x200mm Materiali: xham dhe alumin Ngjyrat:..

29.00€ 48.00€

LT01-11


Fyti: E14 Watt: 3x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 800x230mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrat:..

Fyti: E14 Watt: 3x60Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 800x230mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrat:..

155.00€
Prej 1 deri 12 nga 12 (1 faqe)