Me poç

Krahasimi i produktit (0)

L113-08


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1880mmx1320mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyr..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1880mmx1320mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyr..

190.00€

L113-09


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1890mmx1000mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyr..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1890mmx1000mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyr..

190.00€

L113-10


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1890mmx1000mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyr..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1890mmx1000mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyr..

190.00€

L113-11


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1750mmx630mm Materiali: alumin, dru dhe shtof N..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1750mmx630mm Materiali: alumin, dru dhe shtof N..

190.00€
L114-02 L114-02
Zbritje

L114-02


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1580mmx430mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1580mmx430mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë..

85.00€ 130.00€
L125-03 L125-03
Zbritje

L125-03


Watt: 2x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1650mmx500mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë, ..

Watt: 2x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1650mmx500mm Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë, ..

290.00€ 580.00€

L96-24


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1450mmx360mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1450mmx360mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë..

450.00€

L96-25


Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx350mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë..

Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx350mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë..

390.00€

LT01-08


Watt: 5x60W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 1700mmx330mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë:..

Watt: 5x60W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 1700mmx330mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë:..

345.00€
Prej 1 deri 9 nga 9 (1 faqe)