Aksesorë / kontroller

Krahasimi i produktit (0)

LY30-01010


Watt: 144W Amper: 18A Volt: 12V Modeli: Amplifier Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancio..

Watt: 144W Amper: 18A Volt: 12V Modeli: Amplifier Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancio..

8.70€

LY30-01020


Watt: 216W Amper: 24A Volt: 220-240/12V Modeli: Amplifier Materiali: Alumin Ngjyra: e zezë Ga..

Watt: 216W Amper: 24A Volt: 220-240/12V Modeli: Amplifier Materiali: Alumin Ngjyra: e zezë Ga..

9.80€

LY30-01120


Watt: 216W Amper: 18A Volt: 12V Modeli: me kontroller Materiali: Alumin Ngjyra: e zezë/hirtë ..

Watt: 216W Amper: 18A Volt: 12V Modeli: me kontroller Materiali: Alumin Ngjyra: e zezë/hirtë ..

9.00€

LY30-01130


Watt: 72W Amper: 2A Volt: 12V Modeli: me kontroller Materiali: Alumin Ngjyra: e bardhë Garanc..

Watt: 72W Amper: 2A Volt: 12V Modeli: me kontroller Materiali: Alumin Ngjyra: e bardhë Garanc..

2.00€

LY30-01140


Watt: 144W Amper: 12A Volt: 220-240V /12V Modeli: Kontroller me Bluetooth dhe aplikacion per IO..

Watt: 144W Amper: 12A Volt: 220-240V /12V Modeli: Kontroller me Bluetooth dhe aplikacion per IO..

29.00€
Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)