Me LED mbrenda murit

Krahasimi i produktit (0)

L01-36 L01-36
Zbritje

L01-36


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Përmasat: 30mmx115mm Ngjyrë: transparente dhe m..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Përmasat: 30mmx115mm Ngjyrë: transparente dhe m..

3.00€ 4.90€
L01-37 L01-37
Zbritje

L01-37


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm Ngj..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm Ngj..

3.00€ 4.90€
L01-38 L01-38
Zbritje

L01-38


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm N..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx115mm N..

4.00€ 4.90€
L01-39 L01-39
Zbritje

L01-39


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx90mm Ngjy..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx90mm Ngjy..

3.00€ 4.90€
L01-40 L01-40
Zbritje

L01-40


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx100mm Ngj..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx100mm Ngj..

3.00€ 4.50€
L01-41 L01-41
Zbritje

L01-41


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx110mm Ngjy..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx110mm Ngjy..

3.00€ 4.90€
L01-42 L01-42
Zbritje

L01-42


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx100mm Ngjy..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx100mm Ngjy..

3.00€ 4.50€
L01-43 L01-43
Zbritje

L01-43


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx100mm Ngjy..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx100mm Ngjy..

4.30€ 4.90€
L01-44 L01-44
Zbritje

L01-44


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx90mm Ngjyr..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx90mm Ngjyr..

3.00€ 4.90€
L01-45 L01-45
Zbritje

L01-45


Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx120mm Ngjy..

Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx120mm Ngjy..

3.00€ 4.90€
LD01-00300 LD01-00300
Zbritje

LD01-00300


Watt: 3W Ngjyra e dritës: 3000K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

Watt: 3W Ngjyra e dritës: 3000K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

1.90€ 2.50€

LD01-00310


Watt: 3W Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

Watt: 3W Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

2.50€

LD01-00330


Watt: 3W Ngjyra e dritës: 6400K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

Watt: 3W Ngjyra e dritës: 6400K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

2.50€

LD01-00500


Watt: 5w Ngjyra e dritës: 3000K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

Watt: 5w Ngjyra e dritës: 3000K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

3.00€

LD01-00510


Watt: 5w Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor M..

Watt: 5w Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor M..

3.00€

LD01-00530


Watt: 5w Ngjyra e dritës: 6400K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

Watt: 5w Ngjyra e dritës: 6400K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor ..

3.00€
Prej 1 deri 16 nga 73 (5 faqe)