Pa LED mbrenda murit

Krahasimi i produktit (0)

L01-26


Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: G9 Materiali: xham..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: G9 Materiali: xham..

7.80€

L01-27


Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx90.5mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: ..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx90.5mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: ..

3.50€

L01-28


Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Material..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Material..

4.90€
L01-29 L01-29
Zbritje

L01-29


Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: x..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: x..

3.00€ 4.90€
L01-30 L01-30
Zbritje

L01-30


Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.50€
L01-31 L01-31
Zbritje

L01-31


Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 20mmx95mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.50€
L01-32 L01-32
Zbritje

L01-32


Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: MR16 Materiali: xh..

3.00€ 5.00€
L01-33 L01-33
Zbritje

L01-33


Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Materiali..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 7mmx100mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Materiali..

3.00€ 5.00€
L01-34 L01-34
Zbritje

L01-34


Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: xh..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 50mmx90mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: xh..

3.00€ 4.80€
L01-35 L01-35
Zbritje

L01-35


Mbajtëse spotesh Përmasat: 12mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: x..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 12mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe metalike Fyti: GU10 Materiali: x..

3.00€ 4.80€
L01-46 L01-46
Zbritje

L01-46


Mbajtëse spotesh Përmasat: 70mmx65mm Ngjyrë: e bardhë dhe e artë Fyti: GU5.3 Materiali: alumin ..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 70mmx65mm Ngjyrë: e bardhë dhe e artë Fyti: GU5.3 Materiali: alumin ..

4.00€ 5.80€
L01-47 L01-47
Zbritje

L01-47


Mbajtëse spotesh Përmasat: 70mmx65mm Ngjyrë: e zezë dhe e artë Fyti: GU5.3 Materiali: alumin G..

Mbajtëse spotesh Përmasat: 70mmx65mm Ngjyrë: e zezë dhe e artë Fyti: GU5.3 Materiali: alumin G..

4.00€ 5.80€

LH03-00107


Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 90mmx75mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e bardhë me të..

Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 90mmx75mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e bardhë me të..

1.38€

LH03-00200


Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 90mmx75mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e bardhë Gara..

Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 90mmx75mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e bardhë Gara..

1.16€

LH03-00203


Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 90mmx75mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e zezë Garanc..

Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 90mmx75mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e zezë Garanc..

1.16€

LH03-00300


Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 93mmx85mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e bardhë Gara..

Mbajtëse spotesh Fyti: GU5.3 Përmasat: 93mmx85mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e bardhë Gara..

2.90€
Prej 1 deri 16 nga 39 (3 faqe)