Ndriçues linear me led dhe sensor

Krahasimi i produktit (0)

BN10-21430

BN10-21430


Me sensorWatt:14WVolt:220-240vNgjyra e drites:6400KFuqia e ndriqimit:13600lmGjatesia:120Cm..

Me sensorWatt:14WVolt:220-240vNgjyra e drites:6400KFuqia e ndriqimit:13600lmGjatesia:120Cm..

Prej 1 deri 1 nga 1 (1 faqe)