Ndriçues stilit mbretëror

Kërkimi i avancuar

Krahasimi i produktit (0)

L08-15
Zbritje

L08-15


Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 350x270mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 350x270mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

59.00€ 118.00€
L08-16
Zbritje

L08-16


Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 350x270mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 350x270mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

43.00€ 86.00€
L70-01
Zbritje

L70-01


Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

19.00€ 49.00€
L70-02
Zbritje

L70-02


Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

29.00€ 59.00€
L70-05
Zbritje

L70-05


Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x300mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x300mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

24.00€ 49.00€
L70-06
Zbritje

L70-06


Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

29.00€ 59.00€
L70-08
Zbritje

L70-08


Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 850x650mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 850x650mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

99.00€ 262.00€
L70-10
Zbritje

L70-10


Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 850x650mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 850x650mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

99.00€ 262.00€
L70-12
Zbritje

L70-12


Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

24.00€ 48.00€
L70-14
Zbritje

L70-14


Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 950x720mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 950x720mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

79.00€ 158.00€
L70-17
Zbritje

L70-17


Fyti: E14 Watt: 6x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 950x720mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 6x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 950x720mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

79.00€ 150.00€
L70-19
Zbritje

L70-19


Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x340mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x340mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

24.00€ 52.00€
L70-23
Zbritje

L70-23


Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 390x350mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 390x350mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

24.00€ 52.00€
L70-24
Zbritje

L70-24


Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 390x350mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 390x350mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

29.00€ 64.00€
L70-26
Zbritje

L70-26


Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 980x750mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 980x750mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

99.00€ 190.00€
L70-27
Zbritje

L70-27


Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin..

19.00€ 36.00€
Prej 1 deri 16 nga 18 (2 faqe)