Elteco
Shporta

Lambario

L94-04
Në stok
Brendi: Lambario
Mbajtëse poci Fyti: E27 me kabllo Përmasat: 10mx90mm Ngjyrë: e kaltër Materiali: Plastikë Garancion: 2 vite..
L94-03
Në stok
Brendi: Lambario
Mbajtëse poci Fyti: E27 me kabllo Përmasat: 10mx90mm Ngjyrë: e verdheë Materiali: Plastikë Garancion: 2 vite..
L94-02
Në stok
Brendi: Lambario
Mbajtëse poci Fyti: E27 me kabllo Përmasat: 10mx90mm Ngjyrë: e kuqe Materiali: Plastikë Garancion: 2 vite..
L70-06
Në stok
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x330mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, e bardhë, transparente Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lambario
Watt: 3W Fuçia ndriçimit: 195lm ngjyra e drites:4200KVolt:220-240VNgjyra: e zezepermasat:320mx30mmx1000mm..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Fuçia ndriçimit: 390lm Volt:220-240VNgjyra e drites:4200KNgjyra :e zezePermasat:300mmx200mmKontroller:joDimmable:joMateriali:AluminGarancion:2vite..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Fuçia ndriçimit: 390lmVolt:220-240VNgjyra e drites:4200KNgjyra :e bardhepermasat:300mmx200mmKontroller:joDimmable:joMateriali:aluminGarancioni:2vite..
Brendi: Lambario
Watt: 90W Fuçia ndriçimit: 4500lm ngjyra e drites:4200Kngjyra :e kaftepermasat:940mmx640mm..
Brendi: Lambario
Watt: 24W Fuçia ndriçimit: 960lm Fyti:G9Ngjyra:e zezePermasat:1900mmx750mm..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Fuçia ndriçimit: 720lm Fyti:G9Ngjyra:e zeze Permasat:1900mmx480mm..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Fuçia ndriçimit: 480lm fyti:G9Ngjyra:e zezePermasat:1500mmx450mm..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1890mmx1000mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrë: e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e ..
Prej 85 deri 96 nga 306 (26 faqe)