Elteco
Shporta

Lambario

Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra e dritës: 4200K Fuqia e ndriçimit: 370lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 42mmx67mmx77mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të..
Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra e dritës: 3000K Fuqia e ndriçimit: 370lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 42mmx67mmx77mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të..
Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra e dritës: 6400K Fuqia e ndriçimit: 150lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 14.5mmx70mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke nd..
Brendi: Lambario
Watt: 16W Ngjyra dritës: 6400K Fuqia ndriçimit: 250lm Senzori: motionsensor Bateria: 3.7V 1500MA Përmasat: 114x190x30mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Termoplastikë Ngjyrë: e zezë Modeli: katrore Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBARI..
Brendi: Lambario
Watt: 4W Ngjyra dritës: 6400K Fuqia ndriçimit: 250lm Senzori: motionsensor Bateria: 3.7V 1500MA Përmasat: 114x171x42mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Termoplastikë Ngjyrë: e zezë Modeli: trekëndësh Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBA..
Brendi: Lambario
Watt: 21W Ngjyra dritës: 6400K Fuqia ndriçimit: 350lm Senzori: motionsensor Bateria: 3.7V 1500MA Përmasat: 179x121x30mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Termoplastikë Ngjyrë: e zezë Modeli: katrore Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBARI..
Brendi: Lambario
Watt: 2.4W Ngjyra dritës: 6400K Fuqia ndriçimit: 70lm Senzori: motionsensor Bateria: 3.7V 1500MA Përmasat: 237x80mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Termoplastikë Ngjyrë: e zbardhë Modeli: gjysëm cilindrike Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED..
Brendi: Lambario
Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: Platikë dhe bakër Forma: X Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lambario
Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: Plastikë dhe bakër Forma: X Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lambario
Shina 2 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit Garancioni: 5 vite Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon...
Brendi: Lambario
Shina 2 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit Garancioni: 5 vite Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon...
Brendi: Lambario
Gyp (tub) alumini për spote LED Përmasat: 100mmx55mm Ngjyrë: e zezë Fyti: GU10 LAMBARIO kujdeset për dekorimin e ambinetit tuaj. Tubat e aluminit për spote LED shërbejne për montimi jashtë murit. Përdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja...
Prej 97 deri 108 nga 445 (38 faqe)