Elteco
Shporta

Lezard

Brendi: Lezard
Prizë Materiali: polycarbonate Montim jashtë murit Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Ndërprerës Një kahor Montim jashtë murit Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Kuti automati Modeli: mbrenda murit Numri moduleve: 6..
Brendi: Lezard
Prizë e thjeshtë dhe USB Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Prizë për televizor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Prizë dyshe Materiali: qeramikë Rezistent: Me mbrojtje ndaj prekjes nga fëmijet dhe ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Prizë Materiali: polycarbonate Rezistent: Me mbrojtje ndaj prekjes nga fëmijet dhe ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Prizë me kapak Materiali: polycarbonate Rezistent: Me mbrojtje ndaj prekjes nga fëmijet dhe ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Ndërprerës zileje I ndriçuar Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Ndërprerës i ndriçuar Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lezard
Ndërprerës tresh Një kahor Materiali: polycarbonate Rezistent: ndaj zjarrit Ngjyra: e bardhë Garancioni: 5 vite..
Prej 1 deri 12 nga 53 (5 faqe)