Elteco
Shporta

Q23.157.000.WXF1L

Q23.157.000.WXF1L
Q23.157.000.WXF1L
Q23.157.000.WXF1L
Back in Stock
Q23.157.000.WXF1L
Q23.157.000.WXF1L
Q23.157.000.WXF1L
Q23.157.000.WXF1L

Detajet:

Watt: 1x6W
Fyti: E27
Tipi LED: Filament
Ngjyra dritës: 4000K
Volt: 220-240V
Përmasat: 230mmx2380mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e bardhë
Modeli: klasik
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Klasike të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe.