Elteco
Shporta

LT05-01510

LT05-01510
LT05-01510
LT05-01510
LT05-01510
LT05-01510
LT05-01510
LT05-01510

Detajet:

Watt: 48w
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 4800lm (100lm/w)
Përmasat: 1500mmx66mmx58mm
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë dhe e hirtë
Garancion: 3 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Me mundësi lidhjeje njëra pas tjetrës. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëpër parkingje nëntokësore, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A .